Pepparkaksbollar

P E P P A R K A K S B O L L A R

2 5. B O L L A R // 1 0. M I N U T E R + F R Y S

 

Recept och foto Josefin Kruger @hosjosefin

I N G R E D I E N S E R :

1 dl pumpafrön

1 dl havregryn

8 dadlar

1 mogen banan

1 msk kokosolja

1 msk pepparkakskrydda

1 krm salt

 

 

P E P P A R K A K S K R Y D D A :

2 msk kanel

2 msk ingefära

1 msk mortlad nejlika

1 msk mortlad kardemumma

 

S Å. H Ä R. G Ö R. D U :

Blanda ihop pepparkakskryddan om du inte har färdigköpt.

 

Mixa frön och havregryn till ett mjöl. Släng i resterande ingredienser. Mixa till en jämn massa.

 

Rulla till små bollar. In i frysen 30 minuter om du har tid.

 

Smaklig spis!

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs fler inlägg

Få de senaste nyheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få 10% rabatt på första köpet.

Jag godkänner En kopp näring tack integritetspolicy.

preloader