Pepparkaksbollar

P E P P A R K A K S B O L L A R

2 5. B O L L A R // 1 0. M I N U T E R + F R Y S

 

Recept och foto Josefin Kruger @hosjosefin

I N G R E D I E N S E R :

1 dl pumpafrön

1 dl havregryn

8 dadlar

1 mogen banan

1 msk kokosolja

1 msk pepparkakskrydda

1 krm salt

 

 

P E P P A R K A K S K R Y D D A :

2 msk kanel

2 msk ingefära

1 msk mortlad nejlika

1 msk mortlad kardemumma

 

S Å. H Ä R. G Ö R. D U :

Blanda ihop pepparkakskryddan om du inte har färdigköpt.

 

Mixa frön och havregryn till ett mjöl. Släng i resterande ingredienser. Mixa till en jämn massa.

 

Rulla till små bollar. In i frysen 30 minuter om du har tid.

 

Smaklig spis!

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs fler inlägg

Julig smoothie
Recept

Julig smoothie

            Julig smoothie i två lager med hallon, mango och blomkål! Toppad med kardemumma och hallon. Mixa först: Dadlar mjuka

Läs mer »
Recept

Sensommarsallad

SENSOMMARSALLAD   4 dl bönor 4 portioner quinoa 1 st spetskål 200 g sockerärtor 2 färska rödlökar 12 st småtomater   MARINAD: 2 msk riven

Läs mer »
Få de senaste nyheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få 10% rabatt på första köpet.

Jag godkänner En kopp näring tack integritetspolicy.

preloader