Pepparkaksbollar

P E P P A R K A K S B O L L A R

2 5. B O L L A R // 1 0. M I N U T E R + F R Y S

 

Recept och foto Josefin Kruger @hosjosefin

I N G R E D I E N S E R :

1 dl pumpafrön

1 dl havregryn

8 dadlar

1 mogen banan

1 msk kokosolja

1 msk pepparkakskrydda

1 krm salt

 

 

P E P P A R K A K S K R Y D D A :

2 msk kanel

2 msk ingefära

1 msk mortlad nejlika

1 msk mortlad kardemumma

 

S Å. H Ä R. G Ö R. D U :

Blanda ihop pepparkakskryddan om du inte har färdigköpt.

 

Mixa frön och havregryn till ett mjöl. Släng i resterande ingredienser. Mixa till en jämn massa.

 

Rulla till små bollar. In i frysen 30 minuter om du har tid.

 

Smaklig spis!

Dela med dina vänner

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs fler inlägg

Färgglad påsksallad av josefine kruger
Recept

Färgglad sallad

En nyttig färgglad sallad på påsk- och vårbordet blir ju aldrig fel. Här kommer ett recept på en krispig sallad med bl.a. gulbetor, granatäpple, fetaost

Läs mer »
Få de senaste nyheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få 10% rabatt på första köpet.

Jag godkänner En kopp näring tack integritetspolicy.

preloader