Påsksallad

Recept och foto Josefin Krüger

PÅSKSALLAD

1 pkt fetaost

4-5 st gulbetor

1 st rödlök

1 kruka krispsallat

1 dl granatäpple

 

 

 

MYNTADRESSING

Recept Josefin Krüger

1 kruka mynta

1 kruka basilika

1 vitlöksklyfta

1 1/2 dl rapsolja

1 msk citronsaft

1 tsk citronzest

1 krm salt

1 dl pumpafrön

 

Sätt ugnen på 175 grader. Lägg fetaosten i en ugnsfastform. In i ugnen 15 minuter eller tills osten fått fin färg.

 

Skala och klyfta gulbetorna. Koka mjuka i lättsaltat vatten, ca 15 minuter.

 

Skär rödlöken. Riv salladen i bitar.

 

Släng in allt till myntadressingen i en mixer. Mixa slätt.

 

Smula fetaosten. Varva sallad, rödlök, gulbetor. Toppa med smulad fetaost, granatäpple och klicka ut myntadressingen.

 

Smaklig spis!

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs fler inlägg

recept sallad raw rawfood
Recept

Påsksallad

PÅSKSALLAD 1 pkt fetaost 4-5 st gulbetor 1 st rödlök 1 kruka krispsallat 1 dl granatäpple       MYNTADRESSING 1 kruka mynta 1 kruka

Läs mer »
Få de senaste nyheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få 10% rabatt på första köpet.

Jag godkänner En kopp näring tack integritetspolicy.

preloader