Naturlig Deo – effektiv med ett schysst innehåll

Sara Lindahl, Nordic Eco Care

Naturlig Deo, handgjorda effektiva och ekologiska deodoranter med ett schysst innehåll från Norsjö i Västerbotten.

Jag ville skapa en produkt som går i linje med naturen, utan syntetiskt framställda kemikalier, som är schysst mot både människor och vår natur, säger Sara Lindahl, skapare av Nordic Eco Care.

Det är viktigt för mig att visa att det går att följa sin dröm som för mig handlade om att erbjuda marknaden en effektiv deodorant med ett schysst innehåll. Jag upptäckte hur svårt det var, nästan omöjligt, att hitta en effektiv, naturlig och ekologisk deodorant utan aluminium. De långa ingredienslistorna som även hittas på eko-certifieringar fick mig att ta saken i egna händer säger Sara. Jag ville skapa en produkt som går i linje med naturen utan syntetiskt framställda kemikalier, som vi inte vet hur de påverkar människor och vår natur i det långa loppet, råvaror som jag känner mig trygg med säger Sara.

Det finns stora förbättringsmöjligheter kring hållbarhet när det gäller kosmetiska produkter säger Sara men hon tycker också att konsumenternas medvetenhet ökar hela tiden. När efterfrågan av hållbara produkter ökar behöver företagen också se över sina hållbarhetsarbeten och hur just deras produkter påverkar människor och vår natur.  Därför säger hon att hon ser ljust på framtiden och hon hoppas också att hon kan bidra till att flera vågar ta klivet och erbjuda marknaden sina småskaliga kvalitetsprodukter av fina råvaror.

Sara har många planer inför framtiden och en av dem är att utveckla fler produkter till Naturlig Deo familjen. Hon vill också tacka alla som på något sätt tror på och kämpar för en hållbarare värld. Litet som stort, det vi gör skapar ringar på vattnet.

Sara säger också att DIY (do it yourself) ökar vilket gör henne väldigt glad då det är så mycket bättre att göra sin egen kroppsskrubb av exempelvis socker och olja än det mesta som går att köpa färdigt.

 

Jag säljer Naturlig Deo  här på En Kopp Näring Tack:

Naturlig Deo Grapefrukt 15ml

Naturlig Deo Kokos 15ml

Naturlig Deo Lavendel 15ml

Naturlig Deo Grapefrukt 60ml

Naturlig Deo Kokos 60ml

Naturlig Deo Lavendel 60ml

Min personliga favoritdoft från Naturlig Deo just nu är Grape.

 

 

 

 

 

 

 

 

Varmt välkomna in i butiken

Annika

 

Dela med dina vänner

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs fler inlägg

Få de senaste nyheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få 10% rabatt på första köpet.

Jag godkänner En kopp näring tack integritetspolicy.

preloader