Mood Organic Oils

Lydia på Mood Organic Oils

MOOD ORGANIC OILS, multifunktionstvålar som är snälla både mot hyn och miljön

Om man inte hittar bra produkter på marknaden får man tillverka dem själv. Så resonerade Lyda Rosendahl, som skapar handgjorda och ekologiska tvålar hemma i Mölndal som inte torkar ut huden.

Mood Organic Oils är en småskalig produktion där allt tillverkas med kärlek och omsorg. Varje tvål är unik och handskuren. De är dryga, hållbara och de använder inga plastförpackningar. Lydia hämtar inspirationen både från naturen, en blomma eller ett blad, men också inifrån sig själv och den kärleken hon finner inombords.

Lydia började själv experimentera med att ta fram en ekologisk multifunktionstvål då hon inte hittade något på marknaden som funkade bra för henne. När hon fick sitt första barn började hon ytterligare fundera på hur mycket kemikalier vi utsätter oss själva för och motivationen till att fortsätta ökade.

Drivkraften hos Lydia handlar om att hon själv tycker att det är otroligt roligt, både att driva företag och att skapa bättre produkter. Hon brinner för att ge sina kunder möjlighet att minska plastförbrukningen och att vara snälla mot sin hud. Tvålarna från Mood Organic Oils används både till kropp, hår och hårborttagning utan att torka ut. I bassortimentet kan alla hitta sin favorit, men det kommer också att finnas en del säsongsvaror i begränsad upplaga.

 

Jag säljer ett urval av Mood Organic Oils vackara tvålar här på En Kopp Näring Tack

Mood Organic Oils Ekotvål med aktivt kol och doft av Apelsin & Rosmarin

Mood Organic Oils Kit med fyra tvålar

Mood Organic Oils Balsamkaka

 

Min personliga favorit från Mood Organic Oils just nu! Underbar salttvål som jag använder i duschen, den består av något grövre saltkorn som ger en härlig exfoliering och gör underverk för min hud.

Härlig salttvål till duschen med exfoliering som gör underverk för huden.

Mood Organic Oils ekotvål med salt och aktivt kol och doft av Rosmarin & Apelsin

Varmt välkomna in i butiken

Annika 

 

 

Dela med dina vänner

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs fler inlägg

Få de senaste nyheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få 10% rabatt på första köpet.

Jag godkänner En kopp näring tack integritetspolicy.

preloader