Magisk start på 2020

Foto Annika Karlsson (Copyright)


Härligt avslut på 2019 och Magisk start på 2020

Fick ett härligt avslut på 2019 med en underbar och välförtjänt semester i Miami med kryssning i Karibien och nu är jag tillbaka i Sverige igen och känner mig väldigt förhoppningsfull inför 2020. Har upplevt sååå många exotiska öar med underbara stränder, hisnande vackra vyer, trevliga och inspirerande människor samt sol och värme.

Trots stark sol så klarade jag mig från att bränna mig tack vare Dr Sannas Solserie vilket jag  är mycket tacksam för då jag har känsligt pigment.

Fick också en magisk start på 2020 då jag efter tolvslaget står i hissen till hotellet efter att ha sett fyrverkerierna på South Beach i Miami. Ett ungt par står också i hissen och går av en våning före oss. Mannen kommer tillbaka innan dörrarna stängs och säger, jag är ett medium och det jag ska säga till dig låter kanske konstigt och du får inte ta det på fel sätt men jag har en hälsning från någon nära dig som nyligen gått bort! Jag förstod genast att hälsningen var från min mamma som gick bort i augusti 2018, och han sa att hon finns med mig och vill önska mig ett Gott Nytt År.

Önskar alla ett underbart 2020!

Annika Karlsson (Copyright)

 

Foto Annika Karlsson från Curaçao

Foto Annika Karlsson från Bonair

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto Annika Karlsson från Grand Turk

Foto av Annika Karlsson från Aruba

Foto av Annika Karlsson från Willemstad i Curaçao

 

Foto av Annika Karlsson taget i Amber Cove i Dominican Republic

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs fler inlägg

Julig smoothie
Recept

Julig smoothie

            Julig smoothie i två lager med hallon, mango och blomkål! Toppad med kardemumma och hallon. Mixa först: Dadlar mjuka

Läs mer »
Recept

Sensommarsallad

SENSOMMARSALLAD   4 dl bönor 4 portioner quinoa 1 st spetskål 200 g sockerärtor 2 färska rödlökar 12 st småtomater   MARINAD: 2 msk riven

Läs mer »
Få de senaste nyheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få 10% rabatt på första köpet.

Jag godkänner En kopp näring tack integritetspolicy.

preloader