Magisk start på 2020

Foto Annika Karlsson (Copyright)


Härligt avslut på 2019 och Magisk start på 2020

Fick ett härligt avslut på 2019 med en underbar och välförtjänt semester i Miami med kryssning i Karibien och nu är jag tillbaka i Sverige igen och känner mig väldigt förhoppningsfull inför 2020. Har upplevt sååå många exotiska öar med underbara stränder, hisnande vackra vyer, trevliga och inspirerande människor samt sol och värme.

Trots stark sol så klarade jag mig från att bränna mig tack vare Dr Sannas Solserie vilket jag  är mycket tacksam för då jag har känsligt pigment.

Fick också en magisk start på 2020 då jag efter tolvslaget står i hissen till hotellet efter att ha sett fyrverkerierna på South Beach i Miami. Ett ungt par står också i hissen och går av en våning före oss. Mannen kommer tillbaka innan dörrarna stängs och säger, jag är ett medium och det jag ska säga till dig låter kanske konstigt och du får inte ta det på fel sätt men jag har en hälsning från någon nära dig som nyligen gått bort! Jag förstod genast att hälsningen var från min mamma som gick bort i augusti 2018, och han sa att hon finns med mig och vill önska mig ett Gott Nytt År.

Önskar alla ett underbart 2020!

Annika Karlsson (Copyright)

 

Foto Annika Karlsson från Curaçao
Foto Annika Karlsson från Bonair

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto Annika Karlsson från Grand Turk
Foto av Annika Karlsson från Aruba
Foto av Annika Karlsson från Willemstad i Curaçao

 

Foto av Annika Karlsson taget i Amber Cove i Dominican Republic

Dela med dina vänner

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs fler inlägg

Få de senaste nyheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få 10% rabatt på första köpet.

Jag godkänner En kopp näring tack integritetspolicy.

preloader