Köp och Ordervillkor

En Kopp Näring Tack Köp och Ordervillkor

Allmänt

Varje vara anges med pris inklusive svensk moms (6 %, 12 % eller 25 % beroende på vara). Priserna inkluderar inte betalnings- och fraktavgifter som anges separat. Vi erbjuder enhetsfrakt 39 kr inom Sverige. För att genomföra ett köp på En Kopp Näring Tack krävs det att du är över 18 år utan en förälders medgivande. Genom beställning på En kopp Näring Tack godkänner du de vid tiden publicerade villkor som anges nedan och intygar att de uppgifter du lämnar om dig själv är korrekta.

Företagsinformation:

En Kopp Näring Tack
Kungsbacken 22
184 63 Åkersberga
e-mail: enkoppnaring@outlook.com
Organisationsnummer: 641014-1086

Ansvarsbegränsning

Vi tar inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkten. Vi accepterar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (Force Majeure). Dessa omständigheter kan exempelvis vara arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör. Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll.

Beställning

När du slutför din beställning skickas en orderbekräftelse till den e-postadress som du angivit vid ditt köp som bekräftar att vi mottagit din order. Denna orderbekräftelse fungerar också som ditt kvitto och kan vara bra att spara vid eventuell kontakt med oss. Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss på e-mejl.

Betalningssätt

Du kan välja flera olika betalningssätt via vår kassa som tillhandahålls av Klarna Checkout. När du genomför ditt köp godkänner du samtliga av deras villkor som finns länkade i kassan. Du kan även betala med Swish och dina varor skickas då så fort vi fått din betalning.

Ej uthämtade paket

Du måste uppge giltig och korrekt leveransinformation. Om En Kopp Näring Tack får försändelsen i retur på grund av att kunden uppgett felaktig adress eller inte hämtat ut försändelsen hos ombud kommer kunden att informeras via mejl och En Kopp Näring Tack äger då rätten att debitera en ny fraktkostnad.

Försenad leverans

Om vi inte kan skicka din beställning inom utsatt tid, meddelas du via e-post. Om du inte godkänner ny föreslagen leveranstid så har du rätt att häva köpet utan någon extra kostnad.

Leverans

Vi levererar endast inom Sverige. Våra normala leveranstider med Postens Varubrev är 2 – 5 dagar men avvikelser kan förekomma beroende på vart man bor. Om man bor i övre norra Sverige kan leveranstiden vara längre. Vi reserverar oss för störningar i postgången som ligger utanför vår kontroll.

Priser

Alla priser på En Kopp Näring Tack anges i SEK och är inklusive moms. Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändringar från leverantörer, feltryck i prislistan eller andra missöden, och förbehåller oss rätten att justera priset.

Produktinformation

En Kopp Näring Tack reserverar sig för eventuella tryckfel på denna webbplats samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt.

Skada

En kopp näring tack ansvarar för varor som skadats eller kommit bort under leveransen till dig. Reklamation av transportskador ska göras inom skälig tid. Vid mottagande av din försändelse är det därför viktigt att kontrollera att paketet inte är skadat.

Tvist

I tillfälle av att tvist inte kan lösas i samförstånd med vår kundtjänst och dig, kan du som kund vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se. Vi följer Allmänna Reklamationsnämnden rekommendationer vid eventuell tvist.

Utebliven orderbekräftelse

På grund av tekniskt fel eller andra omständigheter bortom En Kopp Näring Tack kontroll kan din orderbekräftelse bli sen eller helt utebli. Om din orderbekräftelse dröjer mer än 30 minuter ber vi dig kontakta oss på e-mail.

Ändringar av villkor

Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren. Ändringar av villkoren kommer att publiceras online på webbplatsen. De ändrade villkoren anses för accepterade i samband med beställning eller besök på webbplatsen.

Reklamation

Vi besiktigar alltid produkten innan den skickas till dig men skulle produkten ändå vara defekt eller felaktig på något sätt när du fått hem den så meddela oss snarast till enkoppnaring@outlook.com och i det meddelandet beskriver du felet så detaljerat som möjligt, uppger ditt namn och din adress, din e-postadress samt ordernummer. Allt måste framgå klart och tydligt. Invänta svar från En Kopp Näring Tack och returnera sedan varan till:

En kopp näring tack
Att: Annika Karlsson
Kungsbacken 22
184 63 Åkersberga

Vid godkänd reklamation skickar vi ny vara eller om så önskar återbetalar beloppet. En Kopp Näring Tack står självklart för fraktkostnader vid reklamationer. Tänk på att alltid spara kvittot vid returer i reklamationsärenden till dess att ärendet är löst och skicka spårbart så att vi kan ersätta dig för returen även i de fall paketet försvinner under leveransen.

Vid godkänd reklamation av köp så återbetalar vi summan för din beställning inom 30 dagar. Vi
förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig i enlighet med gällande Konsumentskyddslagstiftning. Vid reklamationer följer vi riktlinjer från Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se.

Nyttjande av ångerrätt

Förutsättningarna för att ångerrätten ska gälla är att produkten du skickar tillbaka är i oförändrat skick och i oskadad originalförpackning. I de fall produkten är förseglad ska den vara obruten. Du kan då välja om du vill byta till en annan produkt eller få pengarna tillbaka. Om du önskar att göra ett byte kontaktar du enkoppnaring@outlook.com och i det meddelandet vill vi att du skriver ditt namn och din adress, din e-postadress och vilka varor du vill returnera samt ordernummer. Allt måste framgå klart och tydligt.

Du bör omedelbart och inom senast 14 dagar från det att du tog emot dina varor returnera dom till oss. Returfrakten står konsumenten själv för.

Returadressen är:
En kopp näring tack
Att: Annika Karlsson
Kungsbacken 22
184 63 Åkersberga

Varan är i kundens ägo tills vi mottagit returen, därför är det viktigt att varan inte kommer till skada under frakten. Kunden står själv för eventuella skador under transporten. Vi rekommenderar alla våra kunder att skicka spårbara paket för kundens säkerhet. När En kopp näring tack godkänt att varan är i oförändrat skick och i oskadad originalförpackning samt i de fall produkten är förseglad att förseglingen är obruten, återbetalas köpesumman snarast, dock senast inom 30 dagar.

Ångerrätt

Enligt distansavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottagit ditt paket. Du är ansvarig för att kontrollera att leveransen och produkterna är oskadda i samband med mottagande av paketet.

Övrigt

En Kopp Näring Tack förbehåller sig rätten till ändringar i Webbplatsen utan ytterligare meddelanden och vi reserverar oss för feltryck. Vi fråntar oss allt ansvar för skador uppkomna då varor från oss använts av konsumenten på ett felaktigt sätt.

Få de senaste nyheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få 10% rabatt på första köpet.

Jag godkänner En kopp näring tack integritetspolicy.

preloader