Bananpannkakor med frukt och bär

Jag älskar mina frukost bananpannkakor där huvudingredienserna är bananer, raw honung och mandelmjöl. Dessa pannkakor är full av näring och jag tillagar dom i ugn på låg temperatur. Jag använder mig av Medical Mediums recept på Wild Blueberry Pancakes (receptet finns på nätet) och dom blir otroligt goda. Äter dom oftast med färsk frukt och färska eller frysta bär och lite nötsmör till. Gott även att ringla lite ekologisk lönnsirap och kokosgrädde på vid speciella tillfällen.

 

Frukt och bär innehåller olika vitaminer och mineraler och vissa även antioxidanter och fytokemikalier, dom är överlag basbildande. Jag undviker raffinerat socker så gott det går och satsar på frukt, bär, lönnsirap och raw honung istället som gör att min lever mår bra och att min hjärna får energi under dagen. Till skillnad från raffinerat socker så är Lönnsirapen full med bla mineraler och antioxidanter och Raw honung är laddad med bla mineraler, vitaminer och enzymer. Många hälsofördelar helt enkelt och så gott.

Ha en bra dag,                    

Annika

Dela med dina vänner

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs fler inlägg

Få de senaste nyheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få 10% rabatt på första köpet.

Jag godkänner En kopp näring tack integritetspolicy.

preloader