Banan Saffranskaka

Banan Saffranskaka

1 0. B I T A R // 5 0. M I N U T E R

Recept och foto
Josefin Krüger

I N G R E D I E N S E R :

1/2 dl havremjölk

1 pkt saffran

3 dl solrosfrön

1 dl glutenfri havregryn

3 prickiga bananer

3 ägg

2 msk kokosolja

1 tsk bakpulver

1 msk kokosolja till formen

 

 

 

S Å. H Ä R. G Ö R. D U :

Sätt ugnen på 125 grader. Blanda havremjölk och saffran.

 

Mixa solrosfrön och havregryn till ett mjöl. Tillsätt saffransmjölken och resterande ingredienser. Mixa till en jämn smet.

 

Smörj en form med kokosolja. Häll smeten i formen. Grädda mitt i ugnen i 40 minuter.

 

Smaklig spis!

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs fler inlägg

Julig smoothie
Recept

Julig smoothie

            Julig smoothie i två lager med hallon, mango och blomkål! Toppad med kardemumma och hallon. Mixa först: Dadlar mjuka

Läs mer »
Recept

Sensommarsallad

SENSOMMARSALLAD   4 dl bönor 4 portioner quinoa 1 st spetskål 200 g sockerärtor 2 färska rödlökar 12 st småtomater   MARINAD: 2 msk riven

Läs mer »
Få de senaste nyheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få 10% rabatt på första köpet.

Jag godkänner En kopp näring tack integritetspolicy.

preloader