Banan Saffranskaka

Banan Saffranskaka

1 0. B I T A R // 5 0. M I N U T E R

Recept och foto
Josefin Krüger

I N G R E D I E N S E R :

1/2 dl havremjölk

1 pkt saffran

3 dl solrosfrön

1 dl glutenfri havregryn

3 prickiga bananer

3 ägg

2 msk kokosolja

1 tsk bakpulver

1 msk kokosolja till formen

 

 

 

S Å. H Ä R. G Ö R. D U :

Sätt ugnen på 125 grader. Blanda havremjölk och saffran.

 

Mixa solrosfrön och havregryn till ett mjöl. Tillsätt saffransmjölken och resterande ingredienser. Mixa till en jämn smet.

 

Smörj en form med kokosolja. Häll smeten i formen. Grädda mitt i ugnen i 40 minuter.

 

Smaklig spis!

Dela med dina vänner

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs fler inlägg

Få de senaste nyheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få 10% rabatt på första köpet.

Jag godkänner En kopp näring tack integritetspolicy.

preloader