En kopp näring tack

Försäljning av naturliga, näringsrika och ekologiska hudvårdsprodukter samt produkter med omsorg för människor och vår miljö.

Passa på – 20% på smycken!

Letar du efter en studentpresent utöver det vanliga och något som inte alla andra har så kika in här! Här hittar du fantastiskt vackra halsband, armband och örhängen för tjejerna och manschettknappar och slipsnål för killarna alla inslagna i en vacker ask.

Allt gjort i återvunnet silver eller guld av Magdalena Nehm som sitter i sin smedja i norra Småland. Visst är det också extra roligt att alla dessa fantastiska smycken får nytt liv i återbrukat material.

Varmt välkommen in!

Produktkategorier

Inspiration

Färgglad påsksallad av josefine kruger
Recept

Färgglad sallad

En nyttig färgglad sallad på påsk- och vårbordet blir ju aldrig fel. Här kommer ett recept på en krispig sallad med bl.a. gulbetor, granatäpple, fetaost

Läs mer »

Om våra produkter

Huden - kroppens största organ

Huden är både porös och genomtränglig och det gör den känslig och utsatt av omvärlden. Eftersom jag själv drabbats hårt av utslag till följd av stress så är jag extra vaksam och noggrann med min hudvårdsrutin och innehållet i de produkter jag använder. Jag vill mata både insidan och utsidan med näringsrika produkter.

Produkter som värnar om miljön

I mitt sortiment har jag också andra produkter med omsorg för människor, djur och vår miljö. Du hittar bland annat smycken i återvunnet silver från MNOP Jewelry, Necessärer & Make-upväskor från Gyllstad, Bivaxljus från Svenska Bivaxljus och mycket annat.

Varmt Välkomna in!

Du är välkommen att kontakta mig om du har några frågor